Bestillingsregler

Når du har bekræftet og betalt dine billetter kan de ej byttes, tages retur eller annulleres. I øvrigt gøres opmærksom på, at i henhold til "Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2 jf. § 9 stk. 2 nr. 2a" er køb af billetter ikke omfattet af fortrydelsesretten. Når du har gennemført din bestilling, bør du udskrive din bestillingsbekræftelse. Vi sender dig også en kopi af bestillingsbekræftelsen pr. e-mail.

Billetterne

2 til 4 dage før kamp datoen, vil du modtage en e-mail med dine originale fodboldbilletter vedhæftet som en PDF fil. Denne PDF e-billet skal du printe ud, og medbringe en kopi, sammen med et gyldigt billede-ID, for at få adgang til din kamp. Har du ikke PDF e-billetten og et billede-ID med, kommer du ikke ind til kampen.

Kampdato

Den præcise kampdato og klokkeslæt fastlægges ca. 5-9 dage før kampweekenden. Weekendkampe spilles altid lørdag eller søndag, og hverdagskampe spilles altid tirsdag, onsdag eller torsdag. Starttid for kampen svinger meget, men kick off er typisk mellem kl.15:00 og 22:00. Disse variabler SKAL du tage højde for når du bestiller og planlægger din rejse, da vi ikke ombytter, refunderer eller annullerer billetter til fodboldkampe i Italien der spilles indenfor ovenstående dags og tids intervaller. Vi kontakter dig ikke med endelig dato & tid, men vi vil så vidt muligt prøve at skrive endelig dato på vores hjemmeside 3-5 dage før kampweekend. BEMÆRK VENLIGST: Billetterne til kampene er normalt printet i forvejen. Det er dit ansvar at dobbelttjekke den præcise dato og kampstart i den lokale presse eller på holdets officielle hjemmeside.

Placering

Du vil altid blive placeret blandt hjemmeholdets tilskuere eller i neutral zone. Dvs. Du må på ingen måde bære trøjer, huer, halstørklæde eller andet med modstanderens logo eller farver. Du må heller ikke vise sympati for modstanderens hold. Læs mere om placering under vores FAQ. Bestiller I mere end 3 billetter kan vi ikke garantere at I sidder samlet. I kan godt risikere at blive delt op 2+2, 2+3, 3+3, 2+2+3 etc. Vi garanterer dog, at I ALDRIG kommer til at sidde alene, altså ALDRIG får single seats, f.eks. 1+1, 2+1, 3+2+1 etc. Bliver I delt op, vil vi og vores agent gøre alt for I komme til at sidde i samme sektion på stadion, men kan ikke give nogen garanti. Det er i øvrigt sjældent I bliver delt op i grupper, men det sker til visse kampe i løbet af en sæson.

FAQ

Vi anbefaler at du nærlæser vores FAQ, hvis du har nogle spørgsmål, eller vil have uddybet vores bestillingsregler.

Pris og Gebyrer

Prisen du betaler her er inkl. forsalgsgebyr til klubben samt gebyr til vores agent og os. Læs mere om vores priser og gebyrer under vores FAQ

Spørgsmål og klager

Skulle der opstå nogle spørgsmål eller klager, bedes I kontakte os på helpdesk@ticmate.com eller under kontakt på vores site. Venligst noter, at alle spørgsmål og/eller klager skal være os i hænde senest 14 dage efter kampdatoen. Modtager vi spørgsmål og/eller klager efter 14 dage, kan vi ikke garantere vi kan være behjælpelige på nogen måde!

Ved at gennemføre købet, har du godkendt ovenstående bestillingsvilkår og regler.

Bestillingsregler, ItalienFodbold.dk

 

78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail
Varekurv