AC Milan

Billetter til AC Milan Sæsonen 2018-19

Her kan du se AC Milans kampprogram på San Siro Giuseppe Meazza i Milano i denne sæson. Vi sælger billetter til alle nedenstående hjemmebanekampe i Serie A, pokalen og Champions League/Europa League med AC Milan. Læs mere om AC Milan her!

AC Milan (Rossoneri) blev stiftet i Milano i 1899 af de to briter Alfred Edwards and Herbert Kilpin som en cricket og fodboldklub og det er takket være den oprindelige britiske indflydelse at klubben hedder AC Milan, som er den engelske betegnelse for byen Milano.

Da Serie A, for år tilbage, var en af de absolut bedste ligaer i verden var Milan samtidig det hold alle talte om. I årene mellem 1988 og 2004 vandt Milan nemlig både 7 nationale mesterskaber og 4 Champions League titler.

Milan er da også et af verdens mest kendte og elskede hold og farverne rød og sort (deraf navnet Rossoneri) er stærkt forbundet med klubben.

Hjemmebanen Guiseppe Meazza deles med lokal rivalerne Inter og da Guiseppe Meazza var en af de største Inter spillere i italiensk fodbold, kalder alle Milan fans i stedet for deres hjemmebane for San Siro, som er navnet på det område hvor det ligger. San Siro er et af de mest legendariske fodbold stadions i verden og Milans fans, som hører hjemme i Curva Sud, skaber en euforisk stemning når de synger gennem samtlige 90 minutter, mnes deres helte kæmper for succes på banen.

Efter nogle turbulente år, er Milan klar til den nýe sæson med store forventninger takket være kvalifikation til Europa League og med tilgangen af nye store stjerner som Caldara og Higuain.


AC Milan

Vores kunder siger

Inter - Roma

"Min kæreste havde købt billetter til Inter-Roma og alt fungerede optimalt. Vi blev endda ringet ..."
(4)
Kenneth søndergaard, Vodskov
TIR, 30 JAN 2018

Se alle

San Siro Meazza. ItalienFodbold.dk

Info
San Siro Meazza

Arenaoversigt, San Siro Meazza Arenaoversigt Arenaoversigt San Siro Meazza

Kapacitet
85.000

Adresse
Via Piccolomini 5,
20151 Milan
Kort, San Siro Meazza Kort

Kort, San Siro Meazza

Metro
Metro MM1 til Molino Dorino

 
78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail
Varekurv