Inter Milan

Billetter til Inter Milan Sæsonen 2018-19

Her kan du se Inters kampprogram på San Siro Giuseppe Meazza i Milano i denne sæson. Vi sælger billetter til alle Inters hjemmebanekampe i Serie A, pokalturneringen og Champions League/Europa League. Læs mere om Inter Milan her!

FC Internazionale Milano, eller blot kendt som Inter blev grundlagt i 1908 som en del af Milan Cricket and Football Club, klubben som vi i dag kender som AC Milan. Den nye klubs grundlæggere var en gruppe af Schweitzere og nogle italienere som var utilfredese med den Italienske dominans i klubben. De dannede i stedet for FC Internazionale, som skule være en internationsl klub.

Klubben havde meget stor succes i 1950 erne og 1960erne og er til dato stadig en af Italiens mest succesrige klubber. Inter har kæmpet med og mod Juventus gennem de mest succefulde perioder i klubbens historie og flere og lere spændende kampe mellem de to klubber har været med til at opbygge en rivalisering mellem kluberne og deres fans.

Når de to hold mødes er det tid til det "Italienske derby" eftersom denne kampe i flere sæsoner var bestemmende for hvilket af de to hold der skulle ende med at vinde mesterskabet.

Når et af Milano holdene vinder mesterskabet, fejrer klubbernes fans det foran den store katedral i Milano, Il Duomo. På toopen af Il Duomo er der en statue af Jomfru Maria, som kigger ned på de nykårede fodbold mestre. det er derfor man kalder det milaneskiske derby for "Derby della Madoninna".

Når Inter spiller de store betydningsfulde kampe hjemme på Guiseppe Meazza, uanset hvordan det går dem i ligaen eller i kampen er der altid en euforisk stemning på "Curva Nord".

Efter flere år uden Champions League fodbold har Inter igen kvalificeret sig til gruppespillet og har op til sæsonen fået tilgang af flere talenfulde spillere som blandt andre Nainggolan, Martinez og Vrsaljko, hvilket er stærkt medvirkende til en forhåbentlig spændene ny sæson for alle Inter fans.Inter Milan

Vores kunder siger

Inter - Roma

"Min kæreste havde købt billetter til Inter-Roma og alt fungerede optimalt. Vi blev endda ringet ..."
(4)
Kenneth søndergaard, Vodskov
TIR, 30 JAN 2018

Se alle

Stadio San Siro Meazza. ItalienFodbold.dk

Info
Stadio San Siro Meazza

Arenaoversigt, Stadio San Siro Meazza Arenaoversigt Arenaoversigt Stadio San Siro Meazza

Kapacitet
85.000

Adresse
Via Piccolomini 5,
20151 Milan
Kort, Stadio San Siro Meazza Kort

Kort, Stadio San Siro Meazza

Metro
Metro MM1 to Molino Dorino

 
78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail
Varekurv