Søg efter billetter

Hvorfor købe hos os?

  • 35 års erfaring

  • Dansk kundeservice

  • Over 3.5 millioner solgte billetter

Lignende kategorier

Juventus FC

Juventus, Den Gamle Dame, blev grundlagt i 1897 i Torino af studerende på skolen Massimo D’Azeglio. I de først år spillede klubben i pink/sorte trøjer men skiftede til den ikoniske sort/hvide stribede trøje, som var inspireret af den engelske klub Notts County.

Juventus er italiens mest succesfulde klub og klubben vandt sit 30. mesterskab i sæsonen 2013/2014, hvilket betød at man nu havde gjort sig fortjent til at have 3 stjerner på trøjen, en for hvert tiende mesterskab! Da klubben vandt endnu et mesterskab i den forgangne sæson var det således klubbens 33. mesterskab. Dog vil man få et andet svar hvis man spørger Juve's supportere som vil sige at klubben har vundet 35 mesterskaber.
Juventus har faktisk vundet Serie A 35 gange, men klubben blev frataget titlerne for 2004/2005 og 2005/2006 som en direkte konsekvens af Calciopoli skandalen.

5 klubber var involveret i skandalen i 2006 (Milan, Fiorentina, Reggina, Lazio, and Juventus) og senere fandt man også beviser for at Inter var involveret. 4 hold blev dømt til at starte den næste sæson med minus point og Juventus blev desuden tvangsnedrykket til Serie B.
Da Juventus kom tilbage til det fine selskab var specielt Milano klubberne blevet større og økonomisk langt stærkere end Juventus. Juventus måtte kæmpe hårdt for at komme tilbage på toppen, men blev i de første år efter genkomsten til Serie A overskygget af andre hold, såsom Milan, Inter og Roma.
Efter en række dårlige sæsoner blev det igen en Agnelli som overtog ledelsen af klubben og med det vendte klubbens lykke igen og Juve har nu vundet de seneste 7 mesterskaber og været i 2 Champions League finaler på 3 år, som dog begge blev tabt.

Den vigtigste årsag til Juventus' nye dominans i Italiensk fodbold skal findes i at klubben har været dygtige til at scoute nye unge spillere samtidig med at man har fået det bedste frem i ældre spillere. Samtidig har klubben været dygtig til at tiltrække spillere på frie transfers, såsom Barzagli, Pirlo, Evra, Dani Alves og Pogba og bruge "småpenge" på at købe spillere som Vidal og Tevez.
Århundredets signing blev en realitet i sommeren 2018, da Christiano Ronaldo sensationelt skiftede fra Real Madrid til Juventus og med portugisren på holdet sammmen med Dybala, Mandzukic, Douglas Costa og mange andre store navne, ser det ud til at klubben har et af de bedste hold i mange år i denne sæson.

Juventus har haft hjemmebane på 3 forskellige stadions i de senste 20 år. Stadio delle Alpi (klubbens mangeårige hjemmebane) skulle rives ned og mens man ventede på at det nye Juventus Stadium stod færdigt, spillede man sine hjemmekampe på det Olymoiske Stadion i Torino.
Da det nye stadion blev indviet (Nu Allianz Stadium) fik klubben et "state-of-the-art" stadion med en fantastisk atmosfære og akustik. Juventus er den eneste Serie A klub som ejer sit eget stadion og det er det enste stadion hvor der er fuldt hus til alle hjemmekampe.
Hvis du beslutter dig for en tur til Torino og Juventus Staduium, er det helt sikkert at der venter dig en fantastisk oplevelse med en enestående stemning og en fodboldoplevelse i særklasse.

Ticmate velgørenhed

Juventus FC

Her kan du se Juventus' kampprogram på Juventus Stadion i Torino i denne sæson. Vi sælger billetter til alle nedenstående hjemmebanekampe i Seria A, pokalen og Champions League med Juventus. Klik på ’LÆS MERE’ for at få mere info om den pågældende kamp, eller klik på ’BESTIL’ hvis du med det samme vil bestille billetter til den valgte kamp med Juventus på Allianz Stadium i Torino.

Vi beklager, men lige nu er der ingen ledige billetter til Juventus FC.